Secret Portal

Je hebt ‘m gevonden: De ‘Secret Portal’.

Het ligt voor de hand dat je enkele zaken niet vindt op deze website. Bijvoorbeeld de Synopsis. Slechts één A4-tje. Wie is de bad guy, hoe loopt het af. De lezer zal het geleidelijk aan ontdekken.

De karakterbeschrijvingen en de achtergrond van de personages blijven relatief oppervlakkig om niet teveel spoilers te prijs geven.

Ik heb internet afgezocht naar afbeeldingen van mensen die grotendeels voldoen aan de personages die bedacht heb. Dat helpt me beter in te leven bij het schrijven. Die foto’s zijn vanzelfsprekend niet voor publicatie. Misschien vindt iemand het leuk dat hij/zij is uitgezocht om als protagonist te figureren. Niemand zal z’n postzegel willen geven als de bad guy (of bad girl, want die zijn er ook). Om toch een indruk te geven heeft mijn schoonzus Yanti van de belangrijkste personages een tekening gemaakt die recht doet aan de persoonsbeschrijvingen in het boek.

Toch heb ik nog een onthulling voor je. De Secret Portal is de toegang tot de Secret Page. Om binnen te komen heb je het enige wachtwoord nodig dat in het boek Desert Lab – Het Milieu-Offensief voorkomt.