Cast

Maak hier kennis met de belangrijkste personages in het Desert Lab verhaal.

Matt Bradford is 33 jaar en Amerikaans. Hij woont in Savannah. Zijn rol is Hoofdpersoon.
Beveiligingsexpert van wereldklasse. Stressbestendig, analystisch. Wat het andere geslacht betreft enigszins wereldvreemd. In bepaalde opzichten een nerd.

Juanita Lopez is 31 jaar en Amerikaans. Ze woont in Charlotte. Haar rol is Vriendin Matt.
Een opvallende persoonlijkheid qua uiterlijk en kledingstijl, mede door haar latina moeder. Haar doelen zijn edel maar haar werkwijze is manipulatief. Mensen gebruikt ze als middelen en ze neemt het niet zo nauw met de wet. Spontaan en humoristisch. Door haar charme valt haar brutaliteit minder op. Milieubeschermer. Is niet gewelddadig, er zijn  zoveel andere manieren om je doel te bereiken.

Ashley Brown is 32 jaar en Amerikaans. Ze woont in San Fransisco. Haar rol is Teamleider Blauw.
Cor selecteerde haar vanwege haar gestructureerdheid. Haar specialisatie is scheikundige technologie. Een doorzetter, loyaal. Buitenmens, ze is graag in de vrije natuur. Weinig makeup, bescheiden en behulpzaam. Rustig als een slapende vulkaan.

Cor Molenaar is 51 jaar en Nederlands. Hij woont in Orlando. Zijn rol is Hoofd Desert Lab.
Manager en ervaren projectleider. Ziet eruit als de kapitein van een vissersboot. Loopt graag rond in een T-shirt met J’aime le Languedoc vanwege zijn droom daar ooit een wijngaard met bijhorend chateau te bezitten.

Fu Hao Liu is 31 jaar en Chinees. Ze woont in Fresno. Haar rol is Rechterhand Barns.
Een schoonheid avant-la-lettre. Als persoonlijke assistent van CEO John Barns van Gen Sci voert ze “klussen” uit waarbij ze kil en berekenend te werk gaat. Na jarenlange training in martial arts is ze een niet te onderschatten tegenstander.

Jade Allerton is 29 jaar en Canadees. Ze woont in Vancouver. Haar rol is Teamleider Rood.
Cor selecteerde haar vanwege haar laterale denken en haar innovatieve kwaliteiten. Haar specialisatie is nanobiologie. Ondanks haar genialiteit bij vlagen kinderachtig. Lang met bijzondere ogen (hazel). Fanatiek sporter. In een confrontatie vertrouwt ze op haar fysieke kracht. Een alfa-vrouwtje: daagt anderen uit en is overgevoelig voor macho-gedrag.

“Jack” is 52 jaar en Amerikaans. Woonplaats onbekend. Zijn rol blijft lange tijd onduidelijk.
Een vriendelijke en onopvallende persoon met een schimmige agenda. Als je hem op straat passeert ben je hem vijf seconden later vergeten. Juanita zal hem echter nooit vergeten.

Job(bo) Anderson is 18 jaar en Amerikaans. Hij woont in Evans. Zijn rol is Stagiair.
Hij loopt stage bij Next Gen. Ziet er goed uit maar is geen echte sportman. Een gamer. Verliefd op Samantha. Sinds zijn jeugd is de familie bevriend met de Hendersons. Jobbo heeft twee jongere zusjes.

Samantha Henderson is 18 jaar en Amerikaans. Ze woont in Evans. Haar rol is Scholier.
Ze heeft een hart voor bedreigde diersoorten en zet zich actief daarvoor in. Sportief en cheerleader bij de Gusta Gators. Sinds haar jeugd is de familie bevriend met de Andersons. Samantha heeft een oudere broer.